Residenssi Pietarissa 3.6. – 16.6.2019 valokuvauksen korkeakouluopiskelijalle

Suoritatko korkeakoulutasoisia taideopintoja (BA ja MA) pääaineena tai pääalueena valokuvaus?

 

JOUKO LEHTOLAN SÄÄTIÖ tarjoaa yhteistyössä Suomen Pietarin instituutin kanssa sinulle 2 viikon ilmaisen majoituksen ja matkat Pietariin. Majoitut Suomen Pietarin instituutin 5. kerroksen studiohuoneessa, joka sijaitsee osoitteessa Bolshaya Konyushennaya 8, aivan Pietarin keskustassa lähellä Eremitaasia ja Nevskin valtakatua. (karttalinkki)

Voit ottaa mukaan assarin, puolison tai perheenjäsenesi, sillä huoneessa on kaksi vuodetta. Säätiö maksaa yhden henkilön matkakulut. Huoneesta löytyy myös hyvin varusteltu keittiö sekä WC ja suihku. Vuorokauden ympäri palveleva valintamyymälä viereisessä korttelissa. Suomen Pietarin instituutti hoitaa rekisteröintisi ja auttaa sinua tarvittaessa talon 1. kerroksessa.

Residenssejä on haettavana yhteensä kaksi. Haku Pietarin residenssiin on avoinna 31.3.2019 klo 16.00 saakka. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista 18. huhtikuuta mennessä.

Hakijan tulee itse huolehtia siitä, että hänellä on voimassaoleva sairaus- yms. tapaukset kattava vakuutusturva koko residenssijakson ajalle. Valitun taiteilijan tulee myös itse hakea ja maksaa viisumi Venäjälle. Suomen Pietarin instituutti laatii taiteilijalle kutsun kulttuurivaihtoviisumia varten. 

Lisätietoja residenssiin ja Pietariin liittyen saat Jaana Novitskijlta.

Valintoja tehdessä huomioidaan hakijan taiteellinen laatu. Säätiö katsoo eduksi, mikäli hakijalla on erityinen motiivi hakea residenssiä juuri Pietarissa.

Hakemus ja liitteet

  • Lyhyt perustelu (max 1000 merkkiä) miksi juuri sinä haluat Pietarin residenssiin
  • Mukanasi seuraavan henkilön tiedot ja perustelu mukana olosta
  • CV ja PDF portfolio yhtenä tiedostona, jossa on enintään 10 kuvaa (koko maks. 10MB)
  • Enintään kaksi videolinkkiä (jos haluat liittää portfolioosi videoteoksia)

Täytä sähköinen hakulomake täällä.